Tərkibi:
ət qiyməsi - 300 qram
donuz, dilimlənmiş - 300-400 qram
Champignon göbələk - 600 qram
soğan - 1 pc.
Yumurta - 2 əd.
ağır pendir - 100 qram
kərə yağı.
orta ölçülü kartof - 5-6 ədəd.
Mayonez - 3-4 qaşıq
duz və istiot
hazırlanması: kərə yağını təncərənin dibinə yaxın və dilimlənmiş donuz ətini yayın.Narahat olmayın, yapışmaz, elə düzün ki, çevirəndə piroq görüntüsü versin.
İndi yumurta və əti qarışdırın. duz və istiot vurun. Bir qat yayın qabın dibinə. Sonra çiy kartofu rəndələyin, duz, pendir, yumurta və mayonez əlavə edib ikinci qat yayın. Sonra göbələyi doğranmış soğanla qızartmaq lazımdır. Üçüncü təbəqə onların üstünə qoyun.Bir saat təncərədə bişməlidir.
ət qiyməsi - 300 qram
donuz, dilimlənmiş - 300-400 qram
Champignon göbələk - 600 qram
soğan - 1 pc.
Yumurta - 2 əd.
ağır pendir - 100 qram
kərə yağı.
orta ölçülü kartof - 5-6 ədəd.
Mayonez - 3-4 qaşıq
duz və istiot
hazırlanması: kərə yağını təncərənin dibinə yaxın və dilimlənmiş donuz ətini yayın.Narahat olmayın, yapışmaz, elə düzün ki, çevirəndə piroq görüntüsü versin.
İndi yumurta və əti qarışdırın. duz və istiot vurun. Bir qat yayın qabın dibinə. Sonra çiy kartofu rəndələyin, duz, pendir, yumurta və mayonez əlavə edib ikinci qat yayın. Sonra göbələyi doğranmış soğanla qızartmaq lazımdır. Üçüncü təbəqə onların üstünə qoyun.Bir saat təncərədə bişməlidir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder